Liity Eteläpääty ry:n jäseneksi täyttämällä oheisen painikkeen alta löytyvä lomake. Lomakkeelta löydät ohjeet jäsenmaksun maksamiseksi.

Jäsenyys: 10 €

Juniorijäsenyys: 5 € ( alle 18v, vain Eteläpäädyn tiskiltä Jokerien peleissä)


Voit noutaa jäsenkorttisi pelissä fanitiskiltä (katsomon 105 kohdalla). Huomioithan kuitenkin että maksu saattaa näkyä meillä vasta parin arkipäivän päästä. Maksun voi suorittaa myös kotipeleissä Eteläpäädyn fanitiskillä joko käteisellä tai tilisiirtona.


Jäsenenä olet oikeutettu Eteläpääty ry:n jäsenetuihin ja saat äänioikeuden yhdistyksen vuosikokouksessa.

Yhteisöjäsenyys

Yritykset ja yhteisöt voivat nyt liittyä Eteläpääty ry:n yhteisöjäseniksi. Yhteisöjäsenet nauttivat normaaleista Eteläpääty ry:n jäseneduista (lukuunottamatta äänioikeutta vuosikokouksessa).

Yhteisöjäsenenä tuet positiivista nuorten ja lasten harratustoimintaa. Eteläpääty ry on kaikille avoin värikäs yhteisö, jossa jokainen kannattaja on tasavertainen ja tasa-arvoinen. Pyrimme aktiivisesti kehittämään toimintaa, jossa kukaan ei jää joukon ulkopuolelle. Haluamme tehdä oman osamme nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi.

Eteläpääty ry on poliittisesti sitoutumaton järjestyö, mutta otamme tarvittaessa kantaa Jokereihin liittyviin asioihin.

Tavoitamme sosiaalisessa mediassa monituhatpäisen Jokerifanien joukon. Tarjoamme yhteisöjäsenillemme mahdollisuuden viestiä kanaviemme kautta tälle kohderyhmälle. Neuvottelemme myös mielellämme uusista eduista jäsenistöllemme.

Yhteisöjäsenyyden vuosimaksu on 250 € ja se suoritetaan Eteläpääty ry:n tilille. Yhteisöjäsenelle toimitetaan Eteläpääty ry:n jäsenkortti.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä:

email: etelapaatyry@gmail.com

puh: 044 0999 889

Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista, Twitteristä sekä Spotifyn Narriradio podcastistä.


Tervetuloa Punakeltaiseen Perheeseen!