Tervetuloa Eteläpääty ry:n jäseneksi

Ohjeet:

  1. Täytä liittymislomake tällä sivulla tai täältä
  2. Maksa jäsenmaksu
  3. Nouda jäsenkortti kotipeleistä tai Eteläpäädyn tapahtumista ja nauti eduista!
Maksutiedot:
  • Tilinumero: FI97 8000 3710 0368 79
  • Saaja: Eteläpääty ry
  • Viesti: Jäsenmaksu

Jäsenyys: 15 €

Juniorijäsenyys: 10 € ( 14 vuotiaat ja sitä nuoremmat) Liittyminen viestillä osoitteeseen etelapaatyry@gmail.com

Jäsenenä olet oikeutettu Eteläpääty ry:n jäsenetuihin ja saat äänioikeuden yhdistyksen vuosikokouksessa. Eteläpääty ry on myös osakkaana Jokerikannattajat Oy:ssä ja sitä kautta omistaa palan Jokereista. Eteläpääty ry:llä on yksi paikka kannattajien yrityksen hallituksessa. Pääset siis vaikuttamaan Jokerien asioihin myös tätä kautta, mikäli et ole osallistunut kannattajien osakeantiin.

Huomioitahan, että Eteläpääty ry:n jäsenyys on uusittava aina vuosittain (kausittain). Pidämme sinut kyllä ajan tasalla!

Jos yllä oleva lomake ei toimi, pääset täyttämään sen painamalla alla olevaa "Liity jäseneksi" painiketta.

Yhteisöjäsenyys

Yritykset ja yhteisöt voivat nyt liittyä Eteläpääty ry:n yhteisöjäseniksi. Yhteisöjäsenet nauttivat normaaleista Eteläpääty ry:n jäseneduista (lukuunottamatta äänioikeutta vuosikokouksessa).

Yhteisöjäsenenä tuet positiivista nuorten ja lasten harratustoimintaa. Eteläpääty ry on kaikille avoin värikäs yhteisö, jossa jokainen kannattaja on tasavertainen ja tasa-arvoinen. Pyrimme aktiivisesti kehittämään toimintaa, jossa kukaan ei jää joukon ulkopuolelle. Haluamme tehdä oman osamme nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi.

Eteläpääty ry on poliittisesti sitoutumaton järjestyö, mutta otamme tarvittaessa kantaa Jokereihin liittyviin asioihin.

Tavoitamme sosiaalisessa mediassa monituhatpäisen Jokerifanien joukon. Tarjoamme yhteisöjäsenillemme mahdollisuuden viestiä kanaviemme kautta tälle kohderyhmälle. Neuvottelemme myös mielellämme uusista eduista jäsenistöllemme.

Yhteisöjäsenyyden vuosimaksu on 250 € ja se suoritetaan Eteläpääty ry:n tilille. Yhteisöjäsenelle toimitetaan Eteläpääty ry:n jäsenkortti.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä:

email: etelapaatyry@gmail.com

puh: 044 0999 889

Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista, Twitteristä sekä Spotifyn Narriradio podcastistä.


Tervetuloa Punakeltaiseen Perheeseen!